Reklam
Reklam
16 Nisan 2020

68 gençlik taraftar grubundan açıklama

68 GENÇLİK 10 Yıldır bu mücadelenin içinde olan bir grup olmanın gururunu yaşıyoruz. Çünkü Aksarayspor tarihinde hiç bir taraftar gurubu bu kadar uzun bir oluşum içerisinde olmamıştır.

Bizler gücümüzü sadece ve sadece siyah beyaz renklerden alan memleketine sevdalı birer sivil toplum örgütüyüz.

10 yıllık tribün maceramızda çok git geller yaşadk. Hiç bir zaman mücadeleden geri kalmadık. Mevzu Aksaraysporsa bizim için gerisi tefferruat sözünü benimseyen bir gurup olduk.

Hiç bir zaman paraya menfaatlere tamah etmedik. Bizi bu günlere getiren bu onurlu davranışımız olmuştur. Aramızda her dönem içerisinde giden arkadaşlarımızda da oldu gurubumuza gelenlerde oldu.

Kimsenin yeri dolmayacak anlamına gelmiyor. Yeri dolmayacak biri varsa oda AKSARAYSPOR.'dur. Aksaraysporumuz varsa bizde varız o yoksa bizde yokuz. Bizim için asıl olan memleket sevgisi Aksarayspor sevgisi olmuştur.

Bir çok yönetimlerle birikte hareket ettik. Yönetimlerle olan ilişkilerimizde kendi menfaatlerimizden önce Aksarayspor menfaatlerini dile getirip yanlışa yanlış doğruya doğru demişizdir. Dönemler içerisinde belki bizimde yanlışlarımız olmuştur muhakkak.

Ama en büyük zararı bizler kendimize verdiğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Herkesin bir aile ortamı var bizlerinde ikinci bir ailesi oda Aksarayspor çatısı altında 68 Gençlik olmuştur. Bu gurubun içerisinde ki kardeşlerimiz çok farklı insanlardır.

Konu Aksarayspor olunca rakiplere karşı çok acımasız, kendi takımlarına karşıda bir o kadar duygusal olabiliyorlar. Soğuk sıcak gece gündüz demeden arma nerde biz orda olduk.

Takımı motive etmek için bir çok güzel şeylerede imzamızı attık. Lise oluşumu ile de gücümüze güç kattık. Küçük kardeşlerimizede söz hakkı vererek neler yapacağımızı dosta düşmana gösterdik. Aksarayspor için yaptığımız hiç bir şeyden pişmanlık duymadık.

Bizi ve bizim gibi düşünenler için gerçek samimi duygular ile gönülden sevenlere her zaman kapımızı açmışızdır. Yeter ki duygular samimi olsun. Yaşasın Onurlu Aksarayspor Mücadelemiz

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı