Reklam
Reklam
10 Mayıs 2021

AK PARTİ BU BAYRAMDA ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

AK Parti Aksaray İl Teşkilatı her yıl olduğu gibi bu Ramazanda da onlarca yetim ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü. 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Ramazan Ayı boyunca örnek olacak proje ve çalışmalara imza attı.

Ramazan süresince maske, mesafe ve temizlik kuralları çerçevesinde çat kapı ziyaretlerle vatandaşları ziyaret eden AK heyet, yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklarında yüzünü güldürdü.

Başlattıkları bu uygulamanın partililerce de olumlu karşılandığını ve birçok kuruma da örnek olduklarını belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy; “İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız istişarelerde, bu yıl da yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık alma geleneğini sürdürme kararı aldık.

Bu bayram da onlarca çocuğumuzu giydirdik. Onların yüzlerindeki mutluluğu, gözlerindeki sevinci görmek bizleri mutlu ediyor. Hep söylüyoruz yardım da ibadet de gizli olmalı fakat bizler kamuoyu tarafından yakından takip edilen, örnek alınan kuruluşlar olduğumuz için basın aracılığıyla hayırseverlerimizin de görmesi için kamuoyuyla paylaşmak mecburiyetinde kalıyoruz.

Umarım diğer kurum, kuruluş ve STK’lara da bizim bu davranışımız örnek olur ve daha fazla çocuğumuzu mutlu ederiz. Bu noktada destek veren başta İl yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım olmak üzere, Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk ve yönetim kurulu üyelerine, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyelerimize, Gençlik Kolları Başkanımız Şükrü Öztürk ve yönetimine ve de her çocuğu kendi evlatlarını giydiriyormuş gibi özenle tek tek giydirerek tüm yükü çeken İl Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat ve yönetimine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı