Reklam
Reklam
9 Kasım 2020

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY’DAN 10 KASIM MESAJI

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’nci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Atatürk’ün dünyanın takdirini kazanmış kahraman bir asker ve saygın bir lider olduğunu anımsatan İl Başkanı Altınsoy, “Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan milli belleğimizde ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.

Atatürk, önderlik ettiği istiklal mücadelesinin kazanılmasının ardından Cumhuriyeti kurduğunu, daha sonra istikbal mücadelesine de önderlik ederek, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yoğun bir gayret gösterdi. Türk milleti, tarihi boyunca, yaşanan kahramanlık destanları ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük Kahramanlar sayesinde nice zorlukları aşarak bu günlere kadar gelmiştir.

Bunun en son örneği, yaşadığımız 15 Temmuz darbe gecesidir. Türk Milleti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu ülkenin ve milletin huzuruna, istikrarına, istiklaline, meşru yönetimine, seçilmiş meclisine ve iradesine yönelen ihanet hareketini boşa çıkararak, kararlılığını ve kahramanlığını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bu şuurla bugün bizler, istiklal ruhuna ve kurtuluş felsefesine sıkı sıkı sarılarak, Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, aziz milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için aynı heyecanla, azimle çalışmaktayız. Türkiye bugün bölgesinde yıldızı parlayan, örnek gösterilen bir konuma yükselmiştir. Dünya’da mazlumların umudu olan Türkiye, ideal ve ilke ile yoluna devam etmektedir.

Bu düşüncelerle, vefatının 82. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi tekrar şükranla ve rahmetle anıyorum.”


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı