Reklam
Reklam
31 Mart 2020

Aksaray belediyesi yeşil alanlarda bakım çalışması başlattı

Aksaray Belediyesi, resmi kurum ve kuruluşların bahçelerinde, okul bahçelerinde, camiler, parklar ve orta refüjlerde çim ekim çalışması başlattı.

İlkbaharın gelişi ile birlikte park ve bahçelerde çalışmalar başlatan Aksaray Belediyesi ekipleri parklarda çim ekim ve bakım çalışmalarına hızlandırdı.

Yapılan çalışma ile yeni çim ekimi, yeşil alanlarda bulunan mevcut çimlerin bakımı ve sulaması yapıldı. Aksaray Belediyesi ekipleri korona virüsüne karşı önlem almaya devam ederken park ve bahçelerin bakım ve onarımını da ihmal etmedi.

Salgının bitmesi ile birlikte vatandaşların evlerinden çıktığında park ve bahçelerde huzurlu zaman geçirmeleri için harekete geçildi.

Yapılan çalışmalarla ilgi açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer; ‘’Covid19 salgınının bitmesi ile birlikte dışarı çıkacak vatandaşlarımız için parklarımızda ve yeşil alanlarımızda gerekli bakımları yapıyoruz.

En kısa zamanda bu salgının bitmesini ve vatandaşlarımızın bu parklarımızı kullanmaya başlamalarını ümit ediyorum.’’ Dedi.

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı