Reklam
Reklam
21 Ekim 2020

AKSARAY BELEDİYESPOR BAYAN HENTBOL TAKIMININ KULÜP BAŞKANI BELİRLENDİ

 THF Kadınlar Süper Lig takımları arasında yer alan Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol takımında olağanüstü genel kurul sonrasında Kulüp Başkanlığına Gamze Çelik seçildi. 

Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol takımının kulüp başkanının belirlenmesi için olağanüstü genel kurul yapıldı. Genel kurul sonrasında Gamze Çelik başkanlığa seçildi ve yönetim kurulu üyeleri belirlendi. 

Aksaray Belediyespor Bayan Hentbol Kulübü Başkanı Gamze Çelik, kurul toplantısında alınan kararları açıkladı. 

Aksaray Belediyesi Bayan Hentbol takım kadrosunun gençlerden oluştuğunu belirten Kulüp Başkanı Gamze Çelik, “Takımımızdaki oyuncularımızın yaş ortalamasına baktığımızda süper ligin en genç kulübüyüz diyebilirim. Oyuncularımız genç olduğu için yetenekli ve mücadeleci ruha sahip. Çıktıkları her maçta önemli başarılar elde ediyorlar. Bu yüzden süper ligin iddialı takımları arasında yer alıyoruz” şeklinde konuştu. 

Aksaray Belediyesi Bayan Hentbol takımının güçlü ve başarılı bir kadroya sahip olduğunu sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı Gamze Çelik, “Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve süper lige çıkmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Evren Dinçer Bey’e yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı