Reklam
Reklam
22 Eylül 2020

AKSARAY BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUK YOLUNA KENDİ OTOBÜSÜ İLE GİDECEK

BAŞKAN DİNÇER ‘’AKSARAY BELEDİYESPORUMUZUN BİR EKSİKLİĞİNİ DAHA KARŞILADIK’’ 

Aksaray’ı 3. Lig’de temsil eden Aksaray Belediyespor, yeni takım otobüsüne kavuştu. Siyah beyazlı takımın renkleri ve arması Belediye Başkanı Evren Dinçer’in ve takım yöneticilerinin girişimleri ile Yeni Aksaray firması sponsorluğunda takım otobüsüne giydirildi. 

Aksaray Belediyespor futbolcularının hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bergama maçına giydirilmiş kulüp otobüsü ile gidecek olması, taraftarlar arasında büyük sevinçle karşılandı.

Şehrin tanıtımında büyük rol üstlenecek ve adeta Türkiye’yi karış karış gezecek ve sadece gidişte 9652 km yol kat edecek Aksaray Belediyespor’a takım otobüsü kazandırılması için yapılan çalışma ile kulübün yıllardır kanayan yarası olan takım otobüsü Yeni Aksaray Seyahat firmasının katkıları ile kulübün hizmetinde olacak.

Aksaray Belediyespor’un bir eksikliğinin daha giderildiğinin altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer, takımın renkleri ile giydirilen takım otobüsü önünde futbolcular, yönetim kurulu üyeleri ve teknik ekip ile fotoğraf çektirdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Aksaray Belediyespor camiamızın çok büyük bir beklentisi idi takım otobüsüne sahip olmak takımımız maçlara giderken kiralama yöntemi ile gidiyordu. Kiralanan araçlarda da takımımızın ismi yoktu.

Yeni Aksaray Firmamız bu noktada sponsor olarak takımızın isminin yazılı olduğu bir otobüsü tahsis ettiler. Firmamıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra inşallah takımımız maçlara bu otobüs ile gidecek. Şehrimizi takımımızı en iyi şekilde temsil edecekler inşallah.’’ Dedi.

Kulüp Başkanı Uzman Dr Türkcan Coşkun ise Aksarayspor’un takım otobüsü hasretini dindiren Yeni Aksaray seyahat firması ailesine ve yönetim kurulunda yer alan İbrahim Yumuşak’a bütün Aksarayspor sevdalıları ve yönetim kurulu adına da teşekkür etti

Yapılan basın açıklamalarının ardından Aksaray Belediyespor takım otobüsü ile futbolcular şehirde tur attı.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı