Reklam
Reklam
19 Haziran 2020

Aksarayspor Yuvasında Antrenmanlarına Devam ediyor

Mart ayından itibaren ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeni ile Liglere verilen 3 aylık aradan sonra 15 Haziran’da Toplanan Aksarayspor Dağılgan stadında, tam kadro antrenmanlarına, Çift İdmanla devam ediyor.


 Kaptan “Konuksever Takımımız Turp Gibi Moraller Yüksek”


 Aksarayspor’un başarılı Kaptanı İbrahim Konuksever yaptığı açıklamada “Takım olarak korona testi yaptık ve şükürler olsun tüm arkadaşların test sonuçları negatif çıktı. Bugün de evimizde Dağılgan Stadı’mızdayız.

Uzun bir aradan sonra ilk antrenmanımıza çıktık. Takım arkadaşlarım pandemi döneminde çalışmayı ihmal etmedi. 35 günlük süreçte takımımız daha iyi olacak ve 6 final maçını en iyi şekilde geçeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.


Bay Gol “Bu Stad’da Güzel Anılarımız Var Ve Yenilerini Ekleyeceğiz”


Takımın golcüsü Enes Soy da yaptığı açıklamada “Bu gün benim ve futbolcu arkadaşlarımın en güzel günlerinden birini yaşıyoruz. O çok sevdiğimiz futbola ve evimiz Dağılgan’a dönmenin heyecanı içindeyiz. Bu stad’da taraftarımız ile çok güzel maçlar yaşadık.

Yaşamaya da devam edeceğiz. Tribünlerdeki o güzelliği anımsadım. Tüm takım arkadaşlarımızla Aksarayspor’u bu sezon layık olduğu yere getireceğiz” dedi. Pandemi dönemini iyi geçirdiğini de söyleyen Bay Gol “Sabırsızlıkla müsabakaların başlayacağı günü bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı