Reklam
Reklam
30 Haziran 2021

ASÜ’DE MEZUNİYET TÖRENLERİ 5-9 TEMMUZ ARASI YAPILACAK

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, 5-9 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 2021 yılı mezuniyet törenleri için hazırlık çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi.  

Törenler ASÜ Stadyumu’nda yapılacak. Mezun durumdaki öğrenciler ve belli sayıda yakınlarının katılabileceği program beş gün sürecek. Mezun sayısına göre okullar tekli veya birleştirilmiş halde stadyuma alınacak.

Salgın kuralları gereğince törenlerin eğlence bölümleri sınırlı olacak. İlgili komisyon alanın hazırlanması, katılımcıların etkinlik boyunca takip edeceği güzergâh, sahne kullanımı, belge takdimleri ve konuşmalar gibi detayları özenle kurguluyor.

Törende öğrencilerin kullanacağı cübbe ve kepler de yıkanıp ütülenerek kullanıma hazır hale getiriliyor. ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Salgın koşullarına en üst düzeyde riayet edilerek törenlerin tamamlanması için titiz biçimde çalıştıklarını söyledi.

5-9 Temmuz tarihleri arasında törenleri tamamlamayı planladıklarını dile getiren Şahin, hazırlıkları kurgulayan ekibe çalışmalarında başarılar diledi. 


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı