Reklam
Reklam
11 Haziran 2021

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ İLK İHRACATINI YAPAN KADIN KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, 2020 yılında kurularak 2021 yılında Almanya’ya ilk ihracatını yapan Günebakan Kadın Kooperatifini ziyaret ederek başarı diledi.  

TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Berrin Özan’la birlikte Zinciriye Medresesi içerisinde üretim yapmakta olan Günebakan Kadın Kooperatifini ziyaret ederek, ürünler hakkında bilgi alan ATSO Başkanı Göktaş, ziyaret sırasında yaptığı açıklama da “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamıza geçtiğimiz yıl kayıt olan ve şehrimizde kadınlarımızın kooperatifçiliğe önem vermesi adına örnek gösterilen günebakan kooperatifimizi ziyaret ettik.

Kooperatif Başkanımız Filiz Yaşar Hanımefendi ve çalışma arkadaşlarından yaptıkları ürünler hakkında bilgiler alarak verdikleri emekleri yerinde gördük.

Ziyaretimiz sırasında kendilerine de ilk defa ihracat yapmalarından dolayı başarı dilerken, ilk ATR Dolaşım belgelerini de takdim ederek ihracatlarının hayırlı olmasını diledik. Bu ziyaretimizi anlamlı kılan hususlardan biriside TOBB Aksaray Kadın Girişimcilerimizin göstermiş olduğu emek ve azimli çalışmalardır.

22 Şubat’ta Kadın Girişimciler Kurulumuz Günebakan Kooperatifimizi ziyaret ettiklerinde çalışmalarının yurt dışında ilgi görebileceğini dile getirmiş bununla ilgili haziran ayında Kooperatif üyelerine ihracat eğitimi vermiş ve kooperatifimiz çok kısa bir sürede ihracatını gerçekleştirmiştir. Bu anlamda TOBB Aksaray Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Berrin Özan ve kurul üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum.

Aksaray’da hızla yayılmakta olan Kadın Kooperatiflerimizin aynı Günebakan Kooperatifimiz gibi ihracata önem vermelerini bilgi almak istiyorlar ise ATSO İhracat Destek Ofisimizi ziyaret etmelerini bekliyoruz.

İnşallah şehrimiz bu alanda gelişmeler göstererek Türkiye’de örnek bir il olur ve marka şehir yolunda hızla ilerleriz” Dedi.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı