Reklam
Reklam
2 Nisan 2021

BAŞKAN ALTINSOY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aksaray 7. Olağan İl Kongresi sonrası güven tazeleyen AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 

Aksaray Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ ile Mahalle Muhtarlarından oluşan heyet, Başkan Altınsoy’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Karşılıklı fikir alışverişi yapılan ziyarette Aksaray’ın sorunları ve sunulabilecek çalışmalar görüşüldü. Muhtarlar tek tek söz alarak, talep ve isteklerini iletti. Sorunları ve talepleri dinleyip not alan Başkan Altınsoy, hizmet için her zaman yanlarında olduklarını ve talepler için ilgili kurumlarla iletişime geçeceğini belirtti.

Muhtarların, temsilcileri oldukları mahallelerde devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüğünü dile getiren İl Başkanı Altınsoy, “Milletimizle birlikte çıktığımız büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa yolunda muhtarlarımızı ihmal etmemiz mümkün değildir.

Bizler teşkilatlarımızla birlikte halkımıza hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 2023 Türkiye’sini inşa etmek için canla başla çalışan, önemli işlere imza atan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, muhtarlarımızla omuz omuza hareket edeceğiz. Milletimizin teveccühünü kazanarak sorumluluk üstlenen muhtarlarımız bizim için kıymetlidir. Hem Aksaray’ımız hem de ülkemiz için çalışacağız” dedi.

Başkan Altınsoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek muhtarlara teşekkür etti.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı