Reklam
Reklam
12 Mart 2021

BAŞKAN ALTINSOY, “ALLAH, BİR DAHA BU MİLLETE İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Milletimizin bağımsızlık mücadelesinin simgesi İstiklal Marşımızın kabulünün 100. yılında milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Rabbim aziz milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın” dedi. 

İstiklal Marşı’nın aziz milletimizin Hürriyet meşalesi olduğunu belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Milletimizin yaşadığı en buhranlı dönemde, “Korkma” diye başlayan İstiklal Marşımız, Kahraman ordumuza ve aziz milletimize umut aşılamış, vatan sevgimize ve bağımsızlığımıza olan tutkumuzu en güzel biçimde yansıtmıştır.

Muhteşem dizelerin içinde barındırdığı ruh, bugün bizlere yarın da geleceğimiz olan gençlerimize en önemli emanetimizdir. Bu anlamda mazlumların sığınağı, masumların hamisi, Müslümanların gür sesi Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle bir ve beraber olarak haklı mücadelesini tüm dünyada sürdürüyor.

Zaman geçse de ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlar hiç değişmiyor. Türkiye, bugün de istiklal ve istikbal mücadelesi vermektedir.

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 100.yılını kutluyor; vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesi olan İstiklal Marşı’mızı bize armağan eden milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygıyla, minnetle yâd ediyorum” dedi.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı