Reklam
Reklam
13 Nisan 2021

BAŞKAN ALTINSOY, CUMHURBAŞKANIMIZA DEMİR YOLUNU İLETTİ

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, genişletilmiş 145. İl Başkanları toplantısında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a demiryolu ve şehrimiz ile ilgili talepleri iletti. 

Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen genişletilmiş 145. İl Başkanları toplantısında Aksaray’ın beklentilerini aktardı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şehrin taleplerini tek tek aktaran Başkan Altınsoy, Aksaray’ın en büyük beklentisi olan demir yolunu yeniden gündeme getirdi.

Demiryolu ihalesinin bu yıl içerisinde yapılması ve çalışmaların hızlandırılması konusunda Cumhurbaşkanımızdan destek isteyen Başkan Altınsoy, toplantıda aldığı sözde, “Türkiye’mizin nadide illerinden olan Aksaray, her geçen gün büyüyen ve gelişen illerden bir tanesi.

Brisa fabrikamız açıldı, SÜTAŞ fabrikamız, Mercedes fabrikamız gibi dünyaca ünlü birçok fabrikamız var. Gelişmiş bir OSB’miz, 15 bine yakın çalışanımız var. Demiryolu ile ilgili şimdi her şey hazır hale geldi, tüm aşamalar tamamlandı. Sadece ihale yapılması aşaması kaldı. Aksaray – Ulukışla demiryolu ihale yapılma talimatının verilmesini ve sürecin hızlandırılmasını sizlere arz ediyoruz” dedi.

Genişletilmiş 145. İl Başkanları toplantısının Aksaray adına oldukça verimli geçtiğini ve AK Parti ailesi olarak Aksaray için durmak yok, yola devam diyen Başkan Altınsoy, “Birlik beraberlik içerisinde Milletvekillerimizle, belediye başkanımızla ve teşkilatımızla bu konuların takipçisi olacağız.

Aksaray’ımızı daha iyi yerlere gelmesi noktasında elimizden geldiğince çalışacağız. İnşallah 2021 yılı ilimiz için atılım ve kalkınma yılı olacak” şeklinde konuştu.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı