Reklam
Reklam
1 Nisan 2021

 BAŞKAN ALTINSOY, “GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ”

AK Parti döneminde Aksaray ve Türkiye’deki orman alanlarının genişlediğini belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, sadece 2020 yılında Aksaray’daki orman alanlarına 2,2 Milyon TL ödenek aktarıldığını bildirdi. 

AK Parti döneminde Aksaray ve Türkiye’deki orman alanlarının genişlemesinin yanında, biyolojik çeşitliliği geliştirmek, çevreyi korumak ve geleceğe miras bırakmak adına büyük yatırımlar yapıldığını vurgulayan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, geride bıraktığımız 2020 yılında Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Aksaray’daki 5 yatırım için 2,2 Milyon TL ödenek ayrıldığını kaydetti.

Ağaçlandırma ve etüt çalışması başta olmak üzere birçok projenin hızla ilerlediğini aktaran Altınsoy, “Yıl içinde 1.850 hektar alanda ağaçlandırma tesis-bakım çalışması, 2.300 hektar toprak muhafaza bakım-tesis çalışması, 8 (köy) yerleşim yerinin orman kadastrosu ve tescil projesi etüt çalışması, 1 adet orman amenajmanı ve orman köyleri etüt çalışması yapılması planlandı.

İnşallah bu çalışmalarda kısa sürede tamamlanacak. Hizmet odaklı çalışmalarımız, inşallah tüm hızıyla artarak devam edecek” dedi.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı