Reklam
Reklam
11 Mart 2021

BAŞKAN ALTINSOY: “GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti hükümetleri döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Aksaray’da 18 yılda yaklaşık 300 milyon liralık yatırım yapıldığını aktaran AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, yatırımların artarak devam edeceğini belirterek, “Amacımız tarımıyla sanayisiyle, ekonomisiyle, kültürüyle, eğitimiyle, sağlığıyla, ulaşımı ve altyapısıyla her alanda zirveye oynayan bir Aksaray” dedi. 

Şehir merkezi ve ilçelere standarttı yüksek tesislerin inşa edildiğini kaydeden İl Başkanı Altınsoy, Türkiye’nin yarınlara olan güçlü yürüyüşünde bakanlığın kente yaptığı yatırımların ülke sporuna büyük katkı sağladığını ifade etti.

Hükümet olarak gençlerin çeşitli eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle donanımlı nesiller olması, kendilerini geliştirme ve birbirleriyle kaynaşma imkanı sunmak adına birçok projeyi hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Altınsoy, “Aksaray ve ilçelerimizde 18 yılda 300 milyonu aşkın yatırıma imza attık. İlimizde 2002’de 33 olan spor kulübü sayısını 62’ye çıkarttık.

Gençlerimizin çeşitli eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle donanımlı nesiller olması için düzenlenen gençlik kamplarında kendilerini geliştirme ve birbirleriyle kaynaşma imkanları sunduk. 2002 yılında 915 olan lisanslı sporcu sayımız bugün 40 binlere ulaştı.”

Yatırımların artarak devam edeceğinin altını çizen Başkan Altınsoy, “Bizler her karış toprağına aşık olduğumuz memleketimize hep birlikte hizmet etmenin sevincini, heyecanını yaşıyoruz. Sağlık, sanat, sanayi, ekonomi, eğitim, ulaşım ve tarımda nasıl devasa hamleleri gerçekleştirdiysek, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın spora, sporcuya, gençlere önem veren anlayışıyla gençlik ve sporla ilgili hamlelerimizi, yatırımlarımızı daha güçlü bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

Bugünkü yatırımlarımız sadece bugünler için değil, bu aziz vatanın yarınlara olan kutlu yürüyüşü için çok mühim, stratejik. Söz konusu yatırımların gerçekleşmesinde başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere Valimize, Milletvekillerimize, emeği geçen, maddi ve manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı