Reklam
Reklam
11 Mart 2021

Başkan DİLMAÇ, İstiklal Marşının Kabulünü Kutladı

 Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet DİLMAÇ, İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle mesaj yayımladı. 

İstiklal Marşımızın, Türk milletinin var olma mücadelesini ve başarma gücünü ebedileştirdiğini belirten Başkan DİLMAÇ, “Türk Milleti’nin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milli Marş olarak kabul edilmesinin yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.

Türk milletinin büyük bir fedakârlık ve azimle kazandığı İstiklal Mücadelesini en yüksek duygularla anlatan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini inanç, mücadele, birlik ve beraberlik harçlarıyla yükselten İstiklal Marşımız, Türk milletinin var olma mücadelesini ve başarma gücünü ebedileştirmiştir.

 “KORKMA” diye başlayan İstiklal marşına sahip olan bir millet olarak, bundan sonrada her türlü mücadeleyi korkmadan ve yılmadan yaparak Ülkemizi yüceltme yolunda çalışacağız.

Bu duygularla istiklal marşımızın kabulünün 100.yılını kutlarken, Vatan ve millet sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının en güzel ifadesi olan istiklal marşımızı bize armağan eden milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyorum” dedi.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı