Reklam
Reklam
11 Haziran 2021

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER YETİM KOORDİNASYON MERKEZİNİN AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, YETİMLER YARARINA YAPILACAK HER PROJENİN DESTEKÇİSİYİZ 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İHH İnsani Yardım Vakfının hizmete açtığı Yetim Koordinasyon merkezinin açılışına katıldı.  

İHH İnsani Yardım Vakfının Piri Mehmet Paşa Çarşısı içerisinde hayata geçirdiği Yetim Koordinasyon Merkezi yetimler yararına çalışmalar yapacak. Yetim çocukların kendilerini geliştirebilmeleri ve sosyal hayata aktif katıl sağlayabilmeleri adına birçok etkinliğin yapılacağı Koordinasyon merkezi Cuma namazı öncesinde dualarla açıldı.

Açılışa Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yanı sıra İHH il ve İlçe Temsilcileri, İHH yönetim kurulu üyeleri, kurum mülki ve idari amirleri sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş pandemi tedbirlerini dikkate alarak katıldı.

Yetim Koordinasyon Merkezinin açılış töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Sivil Toplum Kuruluşlarının halkın yararına yaptığı bu tür projeleri geçmişte olduğu gibi her zaman destekleyeceklerini ifade etti.

Yetimleri baş tacı olarak gördüklerini onların barınma ihtiyaçlarını karşılamak için modern ve tam donanımlı bir Sevgi Evi projelerinin olduğunu duyurdu. Sevgi Evleri projesinde inşaat çalışmalarının hizla ilerlediğinin bilgisini verdi.

Projenin tamamlanması ile yetimlerin aile sıcaklığındaki yeni yaşam alanlarının hizmete sunulacağını ifade etti. Yetim Koordinasyon Merkezinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerine vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı