Reklam
Reklam
29 Nisan 2020

Çok Özledik...

Koronavirüs salgını münasebetiyle bir süredir öğrencilerinden uzak olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ), onlara duyduğu özlemi hazırladığı bir kliple dile getirdi. Boş sınıflar, laboratuvarlar, salonlar, caddeler…

Mevsim itibariyle şu günlerde en kalabalık günlerini yaşaması gereken ASÜ’de, salgın münasebetiyle derin bir sessizlik ve yalnızlık hâkim.

Öğrenciler kampüs dışında, bulundukları yerlerden uzaktan öğretim yöntemiyle derslere katılırken, kampüste ise rutin çalışmaların sürmesi adına az sayıda personel bulunuyor.

ASÜ yönetimi, öğrencilere ve dolayımıyla kampüsteki hareketli ve renkli günlere duyduğu özlemi hazırladığı yaklaşık iki dakikalık bir kliple dile getirdi.

“Hasretinle Yandı Gönlüm” isimli türkünün kullanıldığı klipte, dolmuş şoföründen akademisyenlere, temizlik ve yemekhane çalışanlarına kadar, ASÜ’de farklı görevlerde bulunanların gözünden kampüsteki sessizlik ve yalnızlık dile getirildi.

Sosyal medyada yayınlanan ve kısa sürede çok sayıda etkileşim alan klip, farklı mecralarda yaklaşık 450 bin kez görüntülendi.

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı