Reklam
Reklam
14 Nisan 2021

İL BAŞKAN YARDIMCISI YÜKSEL, “HALKIN EMANETİNİ DEĞERSİZLEŞTİRMEYE ÇALIŞMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR”

AK Parti Aksaray İl Yerel Yönetimler Başkanı Şaban Yüksel, Aksaray halkının emanetini değersizleştirmeye çalışan muhalefet il başkanının sözlerine sert dille tepki gösterdi. 

Aksaray halkının kiminle yol yürüyeceğini çok iyi bildiğini ve bu nedenle 17 yıldır emaneti ehline teslim ettiğine dikkat çeken Aksaray İl Yerel Yönetimler Başkanı Şaban Yüksel, “Son yerel seçimde Aksaray belediye başkanlığı için aday dahi çıkartamayan zillet ittifakı adı altında sadece Meclis üyesi koltuk pazarlığı yapabilen bir partinin il başkanının belediye başkanımız hakkında yaptığı siyasi nezakete yakışmayan açıklamaları kınıyorum.

AK Parti kurulduğu günden bu yana şehrimizde yapılan 4 tane yerel seçimlerin hepsinde birinci parti olmuş ve 17 yıldır Aksaray halkının takdiriyle belediye başkanlığı makamını Nevzat Palta, Haluk Şahin Yazgı, Evren Dinçer’e emanet etmiştir.

Aksaray halkının bu emanetini değersizleştirmeye ve saygınlığını kaybettirmeye çalışan CHP il başkanını halkımızın vicdanına havale ediyorum. Ayrıca 17 yıldır AK belediyecilikle yönetilen Aksaray’da gerek altyapı gerekse üstyapı anlamında gözle görülür olan değişikliği görebilmek için nüfus cüzdanının herhangi bir yerinde Aksaray yazmasına gerek yoktur.

CHP il başkanının böyle fütursuzca konuşmasının sebebinin kendisinin Aksaray’da yaşadığı dönemlerin çoğunda AK belediyecilikle yönetiliyor olması ve geçmişte bu şehirde yaşamamış olmasıdır.

Bakara Suresi’nde olduğu gibi “Bunların kalpleri vardır ama onlarla kavrayamazlar, gözleri vardır ama göremezler, kulakları vardır ama işitemezler” bazılarının görmediği, duymadığı, bilmediği Aksaray gerçeklerini, çok şükür halkımız biliyor ve görüyor.

Belediye Başkanımız Evren Dinçer’in çalışmaları halkımız tarafından takdirle karşılandığını özellikle belirtmek istiyorum.

Bu nedenle emaneti kime teslim edeceğini çok iyi bilen, bugüne kadar partimize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerini esirgemeyen hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı