Reklam
Reklam
16 Nisan 2021

JASAT HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMADI

Aksaray İli Merkez ilçesine bağlı Gücünkaya, Borucu, Sevinçli, Gençosman ve Gökçe köylerinde farklı tarihlerde meydana gelen faili meçhul “Evden Hırsızlık”, “Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık”, “Kamu Kurum ve Kuruluşundan Hırsızlık” ve “Kişilere ait Mala Zarar Verme” olaylarına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan araştırma ve haber alma çalışmaları neticesinde; olayları gerçekleştiren şahsın Ş.Ü. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir.

Alınan arama kararına istinaden şüpheli Ş.Ü., icra edilen operasyon ile ikametinde yakalanmış, ikamet ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda özel olarak yapılmış sığınakta hırsızlık malı olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirilmiştir.  

Operasyon sonucunda; Faili Meçhul kapsamında olan (3) Evden Hırsızlık, (4) Bağ Bahçe ve Tarladan Hırsızlık, (1) Kişilere Ait Mala Zarar Verme ve (1) Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Hırsızlık olayı olmak üzere toplam (9) olay aydınlatılmıştır. 

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, yurtta asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir. 


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı