Reklam
Reklam
7 Mayıs 2020

Kararı Bekliyoruz

Türkiye Voleybol Federasyonu başkanı M.Akif Üstündağ, Gençlik ve Spor Bakanı ile dün gerçekleştirilen video konferans toplantısının ardından, voleybolun lehine olan kararları Cuma günü açıklayarak hayata geçireceklerini açıkladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu başkanı M.Akif Üstündağ'ında katıldığı toplantının ardından gözler TVF'den çıkacak karara çevrildi. Başkan Üstündağ toplantı sonrası katıldığı bir spor programında yaptığı açıklamada; "Bu korona virüs döneminden nasıl daha güçlü çıkacağımızı, bu dönemi nasıl fırsata çevireceğimizi ve basketbol, hentbol ve voleybolun durumunu görüştük, sayın bakanımız liglerin geleceği ile ilgili kararı federasyonlarımıza bıraktı.

Yarın bir toplantımız var saat 14.00'de yapılacak olan Yönetim kurulu toplantımızın ardından saat 17.00'de aldığımız kararları ve yol haritamızı açıklayacağız.

Bizim camiamız nezih bir camia bu süreçte kulüplerle halen görüşmelere devam ediyoruz. Camianın üzülmeyeceği, camianın rahatlayacağı ve voleybolun lehine olan kararları bugün yarın alacağız ve Cuma günüde hayata geçireceğiz dedi."

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı