Reklam
Reklam
9 Kasım 2020

MERKEZ İLÇE BAŞKANI AKTÜRK´ÜN 10 KASIM MESAJI

  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk 10 Kasım dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal´i, ebediyete irtihalinin 82. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz" ifadesini kullandı. 

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, vefatının yıldönümünde bir kere daha şükranla andıklarını belirten Aktürk, "Büyük şahsiyetler yas tutularak değil, fikirleriyle, eserleriyle, fedakâr gayretleriyle anılırlar. Bizler de millet olarak, vefatının 82´inci yılında Atatürk´ü, İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak övgüyle anıyoruz" dedi. "Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri dehası ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak, milli belleğimizde ve dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir." Onun, önderlik ettiği istiklal mücadelesinin kazanılmasının ardından Cumhuriyeti kurduğunu, daha sonra istikbal mücadelesine de önderlik ederek, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için yoğun bir gayret gösterdiğini belirtti. 

Aktürk, "Bu şuurla bugün bizler, istiklal ruhuna ve kuruluş felsefesine sımsıkı sarılarak, Cumhuriyetimizin ideallerini ve hedeflerini, milletimizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için aynı heyecanla, azimle çalışmaktayız. Son dönemde Hükümetimiz gerçekleştirdiği büyük reform ve yatırımlarla Türkiye´yi, eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, ulaştırmadan enerjiye, sanayiden dış ticarete, kültür ve sanattan bilim ve spora kadar her alanda bölgesinin ve dünyanın farklı bir ülkesi olduğunu ispat etmiştir." 

Türkiye´nin milli birlik ve beraberlik hassasiyetiyle birbirine her geçen gün daha da kenetlendiğini, demokrasi standartlarını her geçen gün yükselttiğini, dünyada da barışın, adaletin, bölgesel refah ve istikrarın kararlı savunuculuğunu yaptığını vurguladı. Bu inançla, vefatının yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum" ifadelerine yer verdi. 


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı