Reklam
Reklam
15 Şubat 2021

MHP AKSARAY İL BAŞKANI Av.MUSTAFA ÇÖLKESEN "ÜLKEMİZİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNE UZANAN ELLERİN KOPARILACAĞINI ve HİÇBİR HAİN EMELİN NETİCE ALAMAYACAĞINI" BELİRTTİ;

MHP Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa ÇÖLKESEN daha önce kaçırılan ve Irak'ın Kuzeyinde bulunan Gara Bölgesinde bir mağarada alıkonulan 13 vatandaşımızın şehit edilmesine sert tepki gösterdi. 

Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne uzanan ellerin koparılacağına ve hiç bir hain emelin netice alamayacağına işaret eden MHP Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa ÇÖLKESEN "Daha önce kaçırılan ve bir mağarada alıkonularak haince şehit edilen vatandaşlarımızın hesabını güvenlik güçlerimiz elbette soracaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti terör örgütünün sonunu getirecek kudrete sahiptir. Teröristler tamamen yok edilene kadar operasyonlar devam edecektir.

Bizler devletimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız. Bölücülerin siyasi uzantılarını partilerinde ağırlayanları, teröriste özgürlük isteyenleri, teröristle kahvaltı hayali kuranları, teröre destek verenleri, satılmış kalemleri, aydın müsveddelerini, kripto siyasetçileri ve tüm terör sevici alçakları kınıyoruz.

Pkk'lı alçakların siyasi uzantısı ile iş birliği içinde olanlara Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ'nin ifadesiyle sesleniyoruz; "Herkes tarafını ve tercihini yapmalıdır; Ya hıyanet ya hidayet, ya melanet ya da millet" diye konuştu.

MHP Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa ÇÖLKESEN "Tüm Şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum, Şehitlerimizin yakınlarına ve Büyük Türk Milleti'ne baş sağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı