Reklam
Reklam
30 Aralık 2020

MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı'nın yeni yıl kutlama mesajı

Saygıdeğer Aksaraylılar!

Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, sağlığın, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır. Güzel ve iyi dileklerle başladığımız 2020 yılını tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın Koronavirüs nedeniyle bir hayli zorlu ve mücadelelerle geçirdik.

İlk aylardan itibaren Pandemi süreciyle başladığımız tüm yılı ne yazık ki Covid-19 gölgesinde tamamlıyoruz. Covid-19 bizleri hiç alışık olmadığımız bambaşka bir hayatla karşı karşıya bırakırken, paylaşmayı, birlik ve beraberliği, mücadeleyi, pes etmemeyi, üretmeyi, güçlü bir ekonomiye sahip olmayı, en önemlisi de sağlığımızın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Tüm bu tecrübelerden hareketle 2021 yılını umutla, heyecanla ve güzel dileklerle bekliyoruz ve her bir gününün ülkemiz, şehrimiz ve milletimiz adına her açıdan iyi bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Aksaray'ımızın daha iyi yarınlara ulaşması adına özellikle Covit-19'la mücadele ettiğimiz bu yılda pandemi süreci boyunca yoğun mesai harcayan, zamanını, ilgisini ve desteğini esirgemeyen başta İl Valimiz Sn. Hamza Aydoğdu olmak üzere kamu kurumlarımızdaki tüm personelimize, özel sektördeki çalışanlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, basınımızın değerli mensuplarına ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, 2021 yılının Aksaray’ımıza,  ülkemize ve milletimize hayırlı bir yıl olmasını, sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini temenni ediyor, tüm Aksaray'lı hemşerilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı