Reklam
Reklam
7 Mart 2021

MHP İL BAŞKANI Av.MUSTAFA ÇÖLKESEN'İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI; 

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa ÇÖLKESEN "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Mustafa ÇÖLKESEN mesajında;

"Bilindiği üzere 8 Mart gününü her yıl "Dünya Kadınlar Günü" olarak kutlamaktayız. Kadınlar hayatın her anında bizlere yön veren, bizleri dünyaya getiren, yetiştiren, eğiten ve sevgi dolu yürekleriyle her zaman yanımızda olan önemli bir değerimizdir.

Bizim kültürümüz kadına saygı ve sevgi üzerine kurulmuştur. Yüce dinimiz İslamiyet kadına hak ettiği değeri en iyi şekilde vermiş, cenneti anaların ayakları altına koymuş ve kadınları da Cenab-ı Allah’ın erkeklere bir emaneti olarak görmüştür.

İnanıyoruz ki özgüvenleri yüksek, eğitimli ve bilgili kadınlarımızın artması ülkemizi dünyada daha gelişmiş bir seviyeye ulaştıracaktır. Kadınlarımızı korumak, daha mutlu ve huzurlu olmalarını sağlamak bizlerin önemli bir görevidir.

Bu duygularla öncelikle aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin vefakar anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü samimiyetle kutluyor, her birine sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum. Saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı