Reklam
Reklam
12 Aralık 2020

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ AKSARAY İL BAŞKANLIĞI BASIN AÇIKLAMASI;

Aksaray Valisi Sn.Hamza Aydoğdu hakkında basında çıkan "Devletin valisi kente yatırım toplantısını Akp'lilerle yaptı" haberine teşkilat olarak açıklamamız;

- Öncelikle Sayın Valimiz Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Teşkilatımızı ilimizde yapılan ve yapılacak olan projelerin tanıtımı ile ilgili olarak Ekim ayında düzenlediği geniş katılımın olduğu toplantı ile bilgilendirmiştir.

- İl Özel İdaresinin Bütçe Görüşmelerinin başladığı gün Milletvekilimiz Sn.Ramazan Kaşlı ile birlikte 9 Kasım 2020 günü Aksaray İl Genel Meclisi'ni ziyaret ettik ve 2021 bütçesinin ilimize hayırlı olmasını diledik.

- Yine bu habere konu olan İl Özel İdaresinde yapılan toplantıda MHP'li İl Genel Meclisi Üyelerimizin de bulunduğunun bilinmesini istiyoruz. Bilindiği üzere ilimizde İl Genel Meclisi MHP ve Ak Parti'li üyelerden oluşmaktadır. 

- Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Teşkilatı olarak İlimiz Valisinin tarafsızlığı hususunda olumsuz bir durumun olmadığını ve basında çıkan haberin asılsız olduğunu belirterek Sn.Valimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Hemşehrilerimize ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MHP Aksaray İl Başkanı

Av.Mustafa ÇÖLKESEN

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı