Reklam
Reklam
9 Mart 2021

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (SAV)’in, Yüce Allah’ın sonsuz kudreti ile bir gecede, önce Mescid-i Aksa’ya getirilip ardından da Sidretü’l Münteha denilen en üst makama yükseltilişini ifade eden Miraç, sadece gerçek imanla anlaşılabilecek büyük bir mucizedir.

İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet, rahmet ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir.

Miraç mucizesi, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. 

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir.

Bu düşüncelerle; Aksaray’lı hemşehrilerimizin ve Türk-İslâm Âleminin kutlu Miraç Kandilini tebrik ediyor, bütün insanlığın yüksek değerlerle yücelmesine, milletimizin birlik beraberliğine vesile olmasını Cenab-ı 

Allah'tan niyaz ediyorum.

Ramazan KAŞLI

MHP Aksaray Milletvekili

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı