Reklam
Reklam
31 Mayıs 2021

 “ORGANİZE SANAYİMİZ DAHA DA BÜYÜYECEK”

Organize Sanayi Bölgesinde 12 bin 500 kişinin istihdam edildiğini bildiren AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, 4 bin 500 kişinin daha istihdam edileceği yeni yatırımların hayırlı olmasını diledi. 

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nin yatırımcıların ilgisini çekmeye davam ettiğini belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Birçok dış ülkeye ihracat yapan köklü firmaların bulunduğu Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde 12 bin 500’ün üzerinde işçi kardeşimiz istihdam ediliyor. Bu sayının, bölgede faaliyet gösteren tesislerin tam kapasiteye ulaşması, inşaatı devam eden tesislerin üretime geçmesi ve 3. Genişleme alanının da faaliyete geçmesi ile birlikte 25 bini aşması hedeflenmektedir.

Aksaray olarak güçlü bir ihracat yapımız söz konusu. Son yıllarda Aksaray sanayisindeki bu gelişim ve değişimler şehrimiz ve ülkemiz adına umut veriyor. Sanayimizin gelişmesi ve güçlü olması hepimiz açısından çok önemli. AK Parti Aksaray İl teşkilatı olarak tüm sanayicilerimizin işlerini hızlandırmak ve sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için her zaman yanlarındayız” dedi.

Nisan ayında Türkiye’deki 326 OSB arasında Aksaray Organize Sanayi Bölgesinin geldiği noktayı değerlendiren Altınsoy, “Ülkemizdeki OSB’ler içerisinde üretimdeki sanayi parsel sayısı bakımından 24. tahsis edilen sanayi parselde sayısında 10. inşaat halindeki sanayi parsel sayısında 6. alan büyüklüğü olarak ise 11. sıradayız. OSB’nin kuruluş aşamasından gelinen son noktaya kadar yapılan çalışmaların hedefine ulaşması için her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz.”

3.OSB içerisinde üretim ve imalat alanında önemli firmaların yer almasından memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Altınsoy, ilimizin istihdam ve ekonomisine katkı sağlayacak her türlü yatırıma ve projeye aynı istekle destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı