Reklam
Reklam
28 Mart 2020

Serkan Gürses tedbir bizden takdir Allah dan

68 Aksaray Belediyesporumuzun başarılı orta saha oyuncusu Serkan Gürses, Tokat gazetesine ve Aksaray Aktif Habere yaptığı açıklamada ara verilen liglerde neler yaptığından bahsetti.

Çin’de başlayarak dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen arada sporcular, bazıları çalışarak bazıları ise ailesiyle zamanını değerlendiriyor. 68 Aksaray Belediyespor’un 60 numaralı formasını giyen Orta saha ve ön libero oyuncusu Serkan Gürses, memleketi Tokat’ta, liglere verilen arayı nasıl değerlendirdiğini Tokat Gazetesi’ne ve Aksaray Aktif Haber'e ortak bir açıklama yaptı.   

SERKAN GÜRSES: “MAÇLAR KAYBEDİLEBİLİR ŞAMPİYONLUKLAR GİDEBİLİR, BUNLARIN TELAFİSİ VAR AMA İNSAN HAYATININ İNSAN SAĞLIĞININ TELAFİSİ YOK”

Orta saha ve ön libero oyuncusu Serkan Gürses, “ülkemizin gündeminde olan korona virüs salgını varken futbol konuşmak pek doğru olmaz maçlar kaybedilebilir şampiyonluklar gidebilir, bunların telafisi var ama insan hayatının insan sağlığının telafisi yok. Keşke daha erken alınmış bir karar olsaydı dediğim gibi sağlık her şeyin başında gelir bizler tedbirimizi alalım sabırlı olalım takdir Allah’ındır. ” diyerek sözlerinin devamında; Gürses,”genelde evde geçiyor mecbur kalmadıkça dışarı çıkmamaya dikkat ediyorum. Hocalarımızın programları doğrultusunda bireysel antrenmanlara devam ediyorum.”     

 “#EVDEKALTÜRKİYE, #EVDEKALTOKAT, #EVDEKALAKSARAY ”

“Gerçekten ciddi bir salgınla karşı karşıyayız yetkililerin çağrısına kulak vermeliyiz kişisel bakımlarımıza dikkat etmeliyiz kalabalık ortamlardan uzak durmamız gerekiyor ciddiye almamız gereken konular bunlar bana bir şey olmaz demeyelim duyarlı olalım yaşlılarımıza saygılı olmamız gerekiyor haberlerde görüyoruz kırmadan incitmeden Uyarmamız gerekiyor.

#EvdeKalTürkiye, #EvdeKalTokat, #EvdeKalAksaray.”

“KORONA VİRÜS SALGININDAN EN KISA SÜREDE KURTULMUŞ OLURUZ”

Sözlerinin sonunda Serkan Gürses, “bu zorlu süreçte gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah kolaylıklar versin, bizlere düşen tedbir almak dualarımız eşliğinde. İnşallah korona virüs salgınından en kısa sürede kurtulmuş oluruz ve normal hayatımıza devam etmiş oluruz.” dedi.

Bu güzel sohbetinden dolayı Tokat Gazetesi ve Aksaray Aktif Haber Ailesi Olarak başarılı futbolcumuza teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.      Aksaray Aktif Haber 

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı