Reklam
Reklam
22 Mart 2020

Sultanhanı İlçesi baştan sona dezenfekte edildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını sebebiyle, bir çok yerde olduğu gibi Sultanhanı İlçesi’nde de dezenfektasyon ve temizlik çalışması yapıldı. Türkiye’den ve dünyadan birçok turistin ziyaret noktası olan tarihi Sultanhanı Kervansarayı ile ilçe merkezinde bulunan yollar, kaldırımlar ve birçok ortak kullanım alanı Sultanhanı Belediyesi tarafından dezenfekte edildi. 

İlçe girişinden başlayan dezenfektasyon ve temizlik çalışması, tarihi kervansaray çevresi ve ilçe çarşı merkezine kadar bir çok alan belediyeye ait itfaiye ve araçlar ile yapıldı. Belediye Başkanı Fahri Solak'ın yapılan çalışmaları bizzat yerinde kontrol ettiği görüldü. 

Daha önce Sultanhanı halkının ortak kullanım alanları olan bir çok mekan ve işyerlerinin yine belediye ekipleri tarafından ilaçlandığı bilinmektedir. Yapılan dezenfektasyon ve temizlik çalışmalarının belirli aralıklarla tekrarlanacağı alınan bilgiler arasında. 

Yapılan dezenfektasyon ve temizlik çalışması ile Sultanhanı halkına hizmetten geri kalmayan Belediye Başkanı Fahri Solak’ın, göreve geldiği 2014 yılından bu yana, başta “ilçelik” olmak üzere, yapmış olduğu hizmetler ile birlikte Sultanhanı İlçesi’nde adını uzun yıllar akıllara kazıyacağı görüşü herkes tarafından anlaşılmaktadır. Aksaray Aktif Haber ailesi olarak, şehrimiz Aksaray’ın en genç ilçesi olan Sultanhanı’nın, son 5 yıldır olduğu gibi bundan sonraki zamanlarda da adının sıkça duyulacağından eminiz. Saygıdeğer başkan Sayın Fahri Solak’ın, Sultanhanı halkı adına yapmış olduğu hizmetler konusunda teşekkürlerimizi iletir ve yapacağı yeni hizmetler konusunda şimdiden kolaylıklar dileriz.

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı