Reklam
Reklam
13 Mayıs 2020

SULTANLAR LİGİ YOLUNDA bizi destekleyen herkese Teşekkür Ediyoruz.

Bizi takip eden sevenlerimizin bildiği üzere gurubumuzda 2. Olarak yükseldiğimiz playoff larda ilk turu geçerek final gurubuna 4 takım olarak yükselmiştik. Covid19 sebebiyle iptal edilen finaller sonrası TVF verdiği insan için spor kararı ile Vestel Venüs Sultanlar Ligi çıkmayı başardık.

Bu süreçte bizleri destekleyen öncelikle Aksaray halkına sonra şehrimizin halkı temsil eden milletvekillerimize, Valimize, Belediye başkanımıza, İl Genel meclisine, Tüm Siyasi Partilerimize, Aksaray Üniversitesine, bağlı olduğumuz Aksaray Sanayi ve Ticaret odasına, OSB Müdürlüğüne, Spor İl Müdürlüğümüze, Milli Eğitim Müdürlüğüne, Emniyet Teşkilatımıza,desteklerini esirgemeyen yerel medyamıza ve her zaman yanımızda olan dost ve kardeşlerimize çok çok teşekkür ederiz.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi voleybolda Dünyanın en iyi ligleri arasında gösterilen bir lig olup sadece ülkemizde değil, dünya çapında izlenen bir ligdir. Bu ligde Aksaray’ı temsilen var olmamız bu şehir ve kulübümüz için çok önemlidir.

Hatta bu başarımız Aksaray şehrinin yadsınamaz EN BÜYÜK SPORTİF BAŞARISIDIR. Bu başarıyı daha da ileri götürmek için elimizden geleni yapacağız. Bu yolda dün nasıl ise yarında bizi destekleyeceğinizi bilerek, sizlere layık olmaya çalışacağız.

Teşekkürler Aksaray

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı