Reklam
Reklam
22 Mart 2020

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. çalışanlarından anlamlı davranış

Tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüs salgını, etkisini ülkemizde de yüksek oranda göstermeye devam ediyor. Virüsün yayılmasını en üst düzeyde engellemek amacıyla halkımızın sosyal mesafeyi koruması önem arz etmektedir. Her ne kadar halk olarak almamız gereken önlemleri biliyor olsak da; bu zor dönemde görevlerinin başında olan sağlık çalışanlarımızın özverisi gerçekten taktire şayan bir hal almaktadır. 

İnsanlık adına içinde bulunduğumuz bu zor dönemde özverili çalışmalarına bir nebze moral olması adına toplumumuzun hemen hemen her kesiminden tebrik ve teşekkür mesajlarına hepimiz şahit olmaktayız. Son 3 gündür ülke genelinde saat 21.00 da yapılan alkış desteğinin bile ne kadar moral verici bir etkisi olduğunu anlamak zor olmasa gerek.

Bu zor dönemde ve zor şartlarda özverilerini eksik etmeyen sağlık çalışanlarımız için bir anlamlı destek de ülkemizin en köklü kuruluşlarından olan T.C. Ziraat Bankası A.Ş. çalışanlarından geldi. Aksaray İl merkezinde faaliyet gösteren Kalealtı/Aksaray Şubesi çalışanları moral ve desteklerini gösterebilmek adına küçük bir jest yaptıklarını öğrendik. 156 yıldır toplumumuzun her zor anından yanında olan bu köklü kuruluşumuza ve ilgili şube çalışanlarımız nezdinde, tüm T.C. Ziraat Bankası A.Ş. çalışanlarına teşekkür ediyoruz. 

Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin, her bir bireyin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesiyle daha da güçleneceğine olan inancımızın yüksek olduğunu söylemek isteriz. Yüce yaradanımızın bu zor dönemde hem büyük Türk Milleti'ne, hem de insanlığa yardım etmesini tek duamızdır.

3. Reklam alanı
4. Reklam Alanı
5. Reklam Alanı